Peltien oikaisut

Auton peltien oikaisut PDR-tekniikalla

Nyt voit oikaista autosi lommot tai kolhut PDR (Paintless Dent Repair) -tekniikalla, jolla säästät aikaa rahaa ja ympäristöä!

PDR-tekniikkaa käyttämällä oikaisut voidaan tehdä jopa muutamassa tunnissa, kun perinteisellä peltikorjaustekniikalla oikaisu voi kestää useita päiviä. Säästät myös selvää rahaa tällä tekniikalla, sillä PDR-oikaisut maksavat vain murto-osan siitä mitä perinteisemmät menetelmät.

Lisäksi prosessi on huomattavasti ympäristöystävällisempi, koska hiilidioksidipäästöt ovat alhaisemmat.

Käytämme PDR-tekniikkaan kehiteltyjä menetelmiä ja työkaluja, joilla varmistetaan ammattimainen ja tyylikäs lopputulos. Kokeile, et varmasti tule pettymään!

Auton peltien oikaisut PDR-tekniikalla

Ennen oikaisua

PDR-tekniikka - Ennen oikaisua

Oikaisun jälkeen

PDR-tekniikka - Oikaisun jälkeen

Ennen oikaisua

PDR-tekniikka - Ennen oikaisua

Oikaisun jälkeen

PDR-tekniikka - Oikaisun jälkeen

Kuinka PDR-tekniikka toimii?

Korjauksen ensimmäinen vaihe on vaurioiden arviointi. Kun olemme arvioineet vaurion ja selvittäneet, voidaanko se tehokkaasti poistaa PDR:n avulla (noin 80–90% kolhuista on paikattavissa), valmistelemme lommon ympärillä olevaa aluetta korjattavaksi.

Useimmissa tapauksissa PDR vaatii pääsyn kolhun takapuolelle, mikä tarkoittaa paneelien tai valojen huolellista irroittamista. Kun reitti kolhun toiselle puolelle on selvä, on aika suorittaa PDR-korjaus.

Käytämme PDR-korjauksiin erityisesti suunniteltua valotaulua, jolla saamme täydellisen kuvan kolhusta. Taulun avulla näemme varjon kolhusta ja sen avulla voimme asettaa työkalut täsmälleen oikeaan paikkaan.

Lopuksi erityistyökaluja hyödyntämällä hiotaan auton pinta takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Parhaimmillaan auton lommo tai kolhu saadaan korjattua jo muutamassa tunnissa!

Mitkä ovat PDR-tekniikan edut?

  • PDR-tekniikka on perinteisiä menetelmiä edullisempi vaihtoehto, joten säästät selvää rahaa
  • PDR-tekniikka on myös huomattavasti nopeampi vaihtoehto perinteisiin menetelmiin verrattuna
  • Jos auton maalipinta on ehjä, autoa ei tarvitse maalata, vaan kolhut saadaan korjattua ilman maalaamista
  • PDR-tekniikka on myös ympäristöystävällisempi vaihtoehto, sillä sen hiilidioksidipäästöt ovat perinteisiä menetelmiä huomattavasti alhaisemmat

Ota yhteyttä jos autosi lommo tai kolhu kaipaa edullista ja nopeaa oikaisua!